دکتر مهراد فخرالدینی

متخصص قلب و عروق


ميزان چربي هاي خون

💠تفسیر آزمایش چربی خون💠 ✅شامل اندازه گیری کلسترول کل، کلسترول HDL (خوب)، کلسترول LDL (بد) و تری‌‌گلیسرید می‌شود. ⬅️برای اندازه‌گیری دقیق چربی‌های خون باید ۹ تا ۱۲ ساعت پیش از خون گرفتن، چیزی به جز آب نخورید و ننوشید. ⬅️تری گلیسرید نوعی از چربی خون است که در اثر مصرف مواد قندی و نشاسته ای بالا می‌رود. ⬅️کلسترول خون هم با مصرف چربی های غذایی مثل کره، چربی های گوشت، تخم مرغ و مواد لبنی پرچرب، روغن های جامد و مایع، غذاهای سرخ شده و … زیاد می شود. ⬅️میزان کلسترول و تری‌گلیسرید خون معمولا به “میلی‌گرم در دسی‌لیتر” اندازه‌گیری می‌شوند. ⬅️این جدول‌ها میزان‌های طبیعی و غیر طبیعی انواع چربی‌های خون را نشان می‌دهد: ✅میزان کل کلسترول (میلی‌گرم در دسی‌لیتر) : کمتر از ۲۰۰ ⬅️ مطلوب ۲۰۰ تا ۲۳۹ ⬅️ حد مرزی بالا ۲۴۰ و بالاتر ⬅️ بالا ✅کلسترول بد یا LDL (میلی گرم در دسی‌لیتر) کمتر از ۷۰ ⬅️ مطلوب برای افراد در معرض خطر بسیار بالای بیماری قلبی کمتر از ۱۰۰ ⬅️ مطلوب برای افرادی در معرض خطر بیماری قلبی ۱۰۰ تا ۱۲۹ ⬅️ نزدیک به طبیعی ۱۳۰ تا ۱۵۹ ⬅️حد مرزی بالا ۱۶۰ تا ۱۸۹ ⬅️ بالا ۱۹۰ و بالاتر⬅️ بسیار بالا ✅ کلسترول خوب یا HDL (میلی‌گرم در دسی‌لیتر) مردان: کمتر از ۴۰ ⬅️ بد زنان :کمتر از ۵۰ ⬅️ بد ۵۰ تا ۵۹ ⬅️ بهتر ۶۰ و بالاتر ⬅️بهترین ✅ تری‌گلیسرید (میلی گرم در دسی‌لیتر) کمتر از ۱۵۰ ⬅️ مطلوب ۱۵۰ تا ۱۹۹ ⬅️ حد مرزی بالا ۲۰۰ تا ۴۹۹ ⬅️ بالا ۵۰۰ و بالاتر ⬅️ خیلی بالا https://t.me/DrMehradFakhreddini

مطالب ویـژه


داروها دربیماران قلبی


درمان بیماریهای قلبی و عروقی


مطالب غیر پزشکی


راهکارهای کنترل عوامل خطر در بیماران قلب و عروق


بیما ریهای غیر قلبی


اخبار جدید پزشکی


علایم بیماریهای قلبی و عروقی


گپی کوتاه


تغذیه وبیماریهای قلبی و عروق


بیماریهای قلب و عروق


روش های تشخیصی بیماریهای قلبی وعروقی


بیما ریهای غیر قلبیبیماریهای قلب و عروقتغذیه وبیماریهای قلبی و داروها دربیماران قلبیدرمان بیماریهای قلبی و عروش های تشخیصی بیماریهایراهکارهای کنترل عوامل خعلایم بیماریهای قلبی و عصفحه اصلیسوالات پزشکیپیامهای کاربرانآدرس مطب و کلینیک چکاب قلسایتهای دیگراستفاده صحیح از ترید میلمطالب غیر پزشکیگپی کوتاهاخبار جدید پزشکی